RESIDENTIE GENKERHOF

19 stijlvolle BEN

appartementen

Nog 1 beschikbaar!

Werken gestart

Oplevering voorjaar 2021

verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht

Vlakbij het centrum van Genk, in een rustigere omgeving, bevindt zich ‘Residentie Genkerhof’, een stijlvol en hedendaags woonproject.

 

Het nieuwbouwproject bestaat uit 15 moderne BEN-appartementen en 4 prachtige penthouses, alsook een ondergrondse parking en fietsenberging. De twee inkomhallen, voorzien van lift en trappenhal, scheiden het gebouw in twee delen waardoor de residentie kleinschalig aanvoelt.

 

De architectuur van dit mooie project is heel eigentijds met veel aandacht voor duurzaamheid, milieu en privacy. Zowel het ontwerp als de voorziene materialen zorgen voor een stijlvolle en kwalitatieve buiten- en binnenafwerking. Deze BEN-appartementen zijn uitgerust met:

  • aluminium ramen met dubbele beglazing, glaswaarde 1.0Kw;

  • vaillant condenserende gaswandketel;

  • ventilatie met warmterecuperatie Systeem D;

  • fotovoltaïsche zonnepanelen;

  • leefruimte met ramen tot op de grond en grote schuiframen naar de terrassen;

  • isolatie volgens de huidige normen.

 

De appartementen worden volledig afgewerkt naar uw smaak, volgens de richtlijnen van het lastenboek. Er worden ruime budgetten voorzien voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren.

 

De woonoppervlaktes variëren van 88 m² tot maar liefst 162 m² met 1 of 2 slaapkamers en elk appartement beschikt over een terras van ca. 10 tot 50 m², afgesloten met een mooie glazen balustrade.

 

Op het gelijkvloers bevinden zich 5 appartementen met elk aan de achterzijde een ruim leefterras van ca. 30 à 48 m² met zicht op de tuin. Elk terras is een stuk inpandig en een stuk uitpandig zodat u veel buiten kan genieten.

 

Op de eerste en tweede verdieping zijn er telkens 5 knappe appartementen met terras aan de voorzijde of achterzijde. De ruimtes zijn slim en mooi ingedeeld.

 

Het derde verdiep telt 4 duplex-penthouses, waarvan de badkamer en slaapkamers d.m.v. open trap vanuit de woonkamer bereikbaar zijn. Het grootste penthouse heeft een unieke open leefruimte met vide en dubbel terras.

 

Het gebouw telt twee liften met trappenhal. U kan vanuit de ondergrondse parking of via de inkom op het gelijkvloers de lift of trap nemen tot het gewenste verdiep. Het eerste appartement van het gelijkvloers heeft een privé-inkom.

 

De ondergrondse parking is bereikbaar via de achterzijde en beschikt over 20 autostandplaatsen en 17 individuele kelderbergingen. Het is gemakkelijk om in en uit te rijden door de brede toegang en automatische sectionale poort.

Buiten is er een afgesloten fietsenberging en containerruimte voorzien.

BEN_LOGO.png

Project Genkerhof bevindt zich in de Grotestraat in Genk

Ontdek de brochure

BKB_boekje_genkerhof_cover.jpg