top of page

RESIDENTIE BOSPARK

‘Residentie Bospark’ is een modern appartementencomplex gelegen op de hoek van de Bosstraat en de Gouverneur Verwilghensingel, vlakbij het centrum en alle verbindingswegen. Plopsaland indoor, de grenslandhallen en Kinepolis liggen op een steenworp afstand. Plezier gegarandeerd voor jong en oud.

 

Elk appartement beschikt over twee of drie slaapkamers en is voorzien van een ruim terras en/of gazon/tuin. Woonoppervlakten variëren van 99.5m2 tot 171m2. Al vanaf de ontwerpfase werd er nauwlettend toegezien op het creëren van de grootst mogelijke privacy voor elke bewoner.

Het centrum is bovendien gemakkelijk bereikbaar via  het openbaar vervoer, te voet of met de fiets. Hasselt heeft lekkere restaurants, trendy winkels en gezellige terrasjes in overvloed. Genieten van fietsen, zwemmen of gewoon ontspannen aan het water of in het groen, behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Voor de vloeren, keuken,  badkamer en binnendeuren zijn er ruime budgetten voorzien, u kiest zelf de volledige afwerking van het appartement bij de daartoe aangewezen leveranciers.

Zo worden alle keukens standaard voorzien van moderne en degelijke apparatuur zoals een composieten eiland of - aanrecht met inductiekookplaat en schouwkap in inox, een multifunctionele oven, een microgolfoven en een geïntegreerde vaatwasmachine.

Project Bospark bevindt zich in de Bosstraat in Hasselt

Ontdek de brochure

bkb_boekje_bospark.jpg
bottom of page