top of page

OVER BKB

Hoe maakt BKB het verschil?

Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijke aanpak en een

volwaardige afwerking.  Lees hieronder verder…

Passie 

BKB is gegroeid uit een grote aannemersfamilie met meer dan 40 jaar geschiedenis en bouwexpertise in de ontwikkeling van residentiële vastgoedprojecten. Passie voor bouwen is de rode draad in al onze activiteiten. Graag stellen wij onze jarenlange expertise in dienst van uw wensen, uw droomwoning… 

 

Kwaliteitscontrole

Als zaakvoerder heb ik jarenlang eigenhandig meegewerkt. Vandaag ben ik ook nog steeds dagelijks op de werf aanwezig om de werken nauwlettend op te volgen waardoor een ononderbroken kwaliteitscontrole verzekerd is. Voor de ontwikkeling van onze projecten werken we nauw samen met een select netwerk van gespecialiseerde en betrouwbare partners. We gebruiken voor elke residentie enkel hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat de verschillende fases in het bouwproces naadloos op elkaar aansluiten. Op de werf dragen we veiligheid, orde en netheid hoog in het vaandel.

 

Volwaardige afwerking

Dankzij het gedetailleerde lastenboek dat we samen overlopen, weet u precies waar u aan toe bent. Samen met u maken we doordachte keuzes voor een volwaardige afwerking van uw appartement. Via het lastenboek krijgt u ook een duidelijk beeld van onze degelijke materialen en ‘ruime’ budgetten van vloeren, keuken, badkamer en deuren. Onze trouwe leveranciers ontvangen u graag in hun inspirerende toonzaal en begeleiden u bij het maken van de keuzes die van uw appartement een thuis maken.

 

Persoonlijke begeleiding 

Wij streven naar een persoonlijke aanpak. Vanaf het eerste contact begeleiden wij u persoonlijk en transparant doorheen het hele traject zodat u zorgeloos kan genieten van de realisatie van uw appartement. Degelijk advies, heldere communicatie en duidelijke afspraken staan bij ons centraal. U heeft altijd rechtstreeks contact met ons en dit 7d/7d. Heeft u na de oplevering nog vragen, opmerkingen of extra wensen? U kunt altijd bij ons terecht. 

Zekerheid wet Breyne

De facturatie gebeurt in schijven en alleen voor uitgevoerde werken. Wij bieden u 100% voltooiingwaarborg waardoor u zeker bent dat uw appartement altijd volledig, volgens het lastenboek, wordt afgewerkt. Uw bouwplezier is dus verzekerd.  

 

10% registratiekosten

Bij de aankoop van een appartement worden de aankoopkosten uitgesplitst in een deel grondwaarde en een deel constructiewaarde. U betaalt slechts 10% registratierechten op de grondwaarde en 21% btw op de constructiewaarde . 

BEN

BEN staat voor "bijna-energieneutraal". Bouwen volgens de BEN-principes is sinds 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Het bijzondere aan BEN-gebouwen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Wij bouwen steeds energiezuinig zodat elk bouwproject aan de wettelijke norm voldoet.

Meer info?

Wij helpen u graag verder met uw specifieke vragen en opmerkingen. Wij zijn 7 op 7 dagen bereikbaar, ook op zon- en feestdagen. 

Wij zorgen dat u zorgeloos
van uw aankoop kan genieten!

Bjorn en Anne

zaakvoerders BKBouw

bottom of page