OVER BKB

Door de jarenlange ervaring, de eigenhandige uitvoer van de ruwbouw en de coördinatie van de volledige afwerking, garanderen wij u de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Passie 

BKB is gegroeid uit een grote aannemersfamilie met meer dan 40 jaar geschiedenis en bouwexpertise in de ontwikkeling van residentiële vastgoedprojecten. Wij werken voor de ontwikkeling van projecten nauw samen met een select netwerk van gespecialiseerde en betrouwbare partners. 

 

Ruwbouw eigenhandig uitgevoerd

De volledige ruwbouwwerken worden eigenhandig uitgevoerd. We gebruiken over heel de lijn enkel hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat de verschillende fases in het bouwproces naadloos op elkaar aansluiten. Op de werf wordt ook extra aandacht besteed aan veiligheid, orde en netheid. 

 

Kwaliteitscontrole

Als zaakvoerder werk ik eigenhandig mee en sta ik dagelijks op de werf waardoor een ononderbroken kwaliteitscontrole verzekerd is. Wij volgen alle werken zelf nauwlettend op. 

 

Gedetailleerd lastenboek

Wij bouwen naar uw behoeften. Samen met u maken we doordachte keuzes over afwerking elektriciteit en sanitair, materiaalkeuzes enz. Al deze informatie wordt gebundeld in een gedetailleerd lastenboek met als doel een vlekkeloos bouwparcours te garanderen. 

Inspiratie 

Onze leveranciers van keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren ontvangen u in hun inspirerende toonzaal en begeleiden u bij het maken van de keuzes die van uw appartement een thuis maken.

Persoonlijke begeleiding 

Wij streven naar enthousiaste en tevreden klanten. Vanaf het eerste contact begeleiden wij u persoonlijk en transparant doorheen het hele traject zodat u zorgeloos kan genieten van de realisatie van uw appartement. Degelijk advies, heldere communicatie en duidelijke afspraken staan bij ons centraal. Heeft u na de oplevering nog vragen, opmerkingen of extra wensen? Ook na oplevering blijven we bereikbaar. U kunt altijd bij ons terecht.

 

Zekerheid wet Breyne 

De facturatie gebeurt in schijven en alleen voor uitgevoerde werken. 

Wij bieden u 100% voltooiingwaarborg waardoor u zeker bent dat uw appartement altijd volledig, volgens het lastenboek, wordt afgewerkt. Uw bouwplezier is dus verzekerd.  

 

Slechts 10% registratiekosten

Bij de aankoop van een appartement worden de aankoopkosten uitgesplitst in een deel grondwaarde en een deel constructiewaarde. U betaalt slechts 10% registratierechten op de grondwaarde en 21% btw op de constructiewaarde . 

 

E-peil

Wij bouwen steeds energiezuinig zodat elk bouwproject aan de wettelijke norm voldoet. Vanaf het begin van het ontwerpproces wordt hiermee rekening gehouden door de juiste keuze van isolatie, luchtdichtheid, ventilatie enz.

Wij zorgen dat u zorgeloos
van uw aankoop kan genieten!

Bjorn en Anne

zaakvoerders BKBouw