top of page

RESIDENTIE 'T PERENHOF

nog één appartement beschikbaar

Project opgeleverd

verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht
verkocht

Residentie ‘t Perenhof  is een modern nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Peer.

 

Deze verkaveling bevindt zich op de hoek van de Wittesteenstraat en Kloosterveld.

Tal van handelszaken, supermarkten en het openbaar vervoer zijn vlakbij.

Residentie ‘t Perenhof is gelegen op een rustige plek in het centrum van Peer, op de hoek van de Wittesteenstraat en Kloosterveld. U bevindt zich op wandelafstand van het bruisende centrum waar u gezellig kan rondkuieren en genieten van de verschillende horeca-aangelegenheden. In de nabije omgeving zijn er verschillende handelszaken, supermarkten en het openbaar vervoer. Houdt u van wandelen of fietsen? Ontdek dan de mooie wandelgebieden en fietsparcours die u in de onmiddellijk buurt aantreft.   

 

Dit mooie nieuwbouwproject omvat 7 prachtige appartementen. De gekozen materialen zorgen voor een moderne en kwalitatieve uitstraling. De residentie wordt rondom aangekleed met parkgrind en groene accenten zoals groendaken, leilinden en groene laagblijvers in harmonie met de architectuur van het project.

 

Op het gelijkvloers en eerste verdiep bevinden zich telkens drie appartementen met één, twee of drie slaapkamers, een mooie open leefruimte met terras aan de voor- of achterzijde, een badkamer met inloopdouche, een berging en een toilet. De woonoppervlakten variëren tussen 89 m2 en 125 m2 

 

Helemaal bovenaan bevindt zich een unieke penthouse van 169 m2 met 3 slaapkamers, een grote leefruimte met mooie keuken, een badkamer met inloopdouche, een berging en een toilet  Er is een prachtig ruim zonneterras met tuinberging. Met een persoonlijke code brengt de lift u tot in de privatieve inkomhal van uw appartement. 

 

Alle appartementen zijn toegankelijk vanuit de kelder of via de gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal en lift. De ruime kelder is voorzien van autostaanplaatsen, kelderbergingen en een gemeenschappelijk containerlokaal. De inrit is veilig afgesloten via een geautomatiseerde poort. 

 

Deze nieuwbouw is volledig aangepast aan de huidige normen van EPB.

 

De uitrusting van uw keuken, de sanitaire meubelen, de vloeren en binnendeuren kunnen volledig naar eigen smaak gekozen worden. Alle info omtrent de afwerking vindt u terug in ons gedetailleerde lastenboek.

Project 't Perenhof bevindt zich in de Wittesteenstraat in Peer

Ontdek de brochure

cover.jpg
bottom of page